Team TEDxYouth@Utrecht

Het idee om een TEDx event te organiseren onstond tijdens een brainstorm van hét Utrechtse ambassadeursinitiatief Thirty030. Het team nam contact op met de organisatie van TEDxUtrecht en zo werd dit idee werkelijkheid. 

Door de huidige corona-crisis is een fysiek TEDx-event niet mogelijk. Daarom zal TEDxYouth@Utrecht volledig digitaal plaatsvinden: de TED-sprekers zullen vanuit Theater Kikker hun verhaal delen via een livestream.

Het online event vindt live plaats op 24 juni om 19:00 uur en duurt net zo lang als een goede film. De TED-talks zullen worden afgewisseld met interactieve sessie verzorgd door de verschillende Utrechtse partners van het evenement en het live-event zal gehost worden door Thirty030 ambassadeurs Thomas Endeman en Max Trienekens.

Partners van TEDxYouth@Utrecht

Sprekerscoaching

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we ook voor dit TEDxUtrecht event met Pluq Proud Presentations samenwerken. Wendy Rundberg coacht elk van onze sprekers en zo zorgen ze samen voor de presentatie van hun leven.

 

Live Illustraties!

Tijdens TEDxYouth@Utrecht worden er ter plekke illustraties gemaakt door Hanna Maas. Terwijl de sprekers hun verhalen delen op het podium legt Hanna deze op een bijzonder creatieve wijze vast. Je vindt ze terug op onze social media!

Thirty030 is hét Utrechtse ambassadeursinitiatief voor Utrechtenaren onder de 30 jaar. Een groep totaal verschillende 030-ers vertegenwoordigt hun stadsie met één gedeelde interesse: Utrecht. Thirty030 geeft een stem en gezicht aan de jonge Utrechtse generatie. Van 18 tot 29, van Overvecht tot Wittevrouwen tot Leidsche Rijn, van ROC

Midden-Nederland tot Universiteit Utrecht tot scale-up. Thirty030 werkt aan verschillende initiatieven zoals TEDxYouth@Utrecht en schrijft, blogt en vlogt over Utrecht.