Suzanne van Duijn 🇳🇱

Suzanne van Duijn is in 2016 eigen baas geworden omdat zij meer vrijheid wilde. De vrijheid om meer te reizen, te werken waar en wanneer ze zou willen, en een leven te creëren met een ''job where don’t need a vacation from”.

Suzanne van Duijn 🇳🇱

De ideale baan heeft 0 vakantiedagen

Suzanne runt al meer dan 11 jaar haar blog VrijeMeid.nl. In februari 2020 kwam haar eerste boek uit: Work Hard, Travel Harder over werken en reizen als digital nomad. Dat is dan ook wat ze zelf regelmatig doet: werken vanuit het buitenland. Ze reist gemiddeld vier maanden per jaar. Deels omdat dit super inspirerend is, deels omdat zij hierdoor vaker kan reizen.

Suzanne helpt je graag om ook de vrijheid te creëren om jouw leven zo leiden zoals dat jij wilt. Voor haar is locatie-onafhankelijk ondernemen de sleutel voor vrijheid, groei en geluk. Sinds 2020 is zij actief als Vrijheidsmentor: met haar Traject begeleid zij anderen naar een vrijer leven. Ondernemen is voor haar een grote speeltuin waar zij ontzettend veel van leert en enorm door groeit, als ondernemer en als mens. Dat maakt haar gelukkig.

Suzanne’s video zal binnenkort online verschijnen, maar haar talk is alvast getekend vereeuwigd door Hanna Maas.

Suzanne van Duijn schreef het boek “Work hard, travel harder” over werken en reizen als digital nomad. Ze zegde haar vaste baan op voor meer vrijheid. Die vrijheid ervaart Suzanne nu door te werken waar ze wilt en te reizen wanneer ze wilt. Als ‘vrije meid’ deelt ze hoe je werken en reizen kunt combineren in ‘a job you don’t need a vacation from’.

De ideale baan heeft 0 vakantiedagen

Suzanne van Duijn