TEDxUtrecht presents: TED Circles

TED Circles – grote thema’s, besproken in kleine kring

Gehost in huiskamers, scholen, op werk, in bibliotheken of café’s: iedereen kan sinds kort zijn eigen TED-experience organiseren. Want met alle beschikbare ideeen die dagelijks op lokale TEDx-podia geprogrammeerd en door TED geupload worden, hoef je geen groot event te organiseren om het met elkaar over waardevolle ideeen te kunnen hebben.

Dat is waarom TED en TEDxUtrecht het nieuwe concept TED Circles omarmen, aanbieden en organiseren. En jou uitnodigen je eigen circle te starten.

Wat zijn TED Circles?

TED Circles hosted bij TEDxUtrecht

Vanaf september, iedere tweede dinsdag van de maand op de Neude @ Bibliotheek Utrecht

Zoals je hebt kunnen zien in het filmpje: iedereen kan een TED Circle organiseren. En omdat we als TEDxUtrecht-team graag in en met de stad in gesprek willen over belangrijke ideeën voor deze tijd, hebben we het Circles-concept direct uitgeprobeerd. En het bevalt ons zo goed, dat vanaf september we iedere tweede dinsdag van de maand samenkomen bij onze eigen TED Circle. Wil je meedoen aan onze Circles en hierover op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze TED Circles-nieuwsbrief en de TEDxUtrecht socials.

Zelf een TED Circle organiseren? Doen!

Start je eigen Circle en wij helpen je op weg

Wil je zelf graag je eigen lokale TED Circle organiseren? Dat kan! Je kunt met vrienden, collega’s, buurtgenoten, verenigingsmaatjes of met wie jij dan ook in gesprek wilt, je eigen TED Circle organiseren. Virtueel, fysiek, wekelijks, maandelijks – op een door jou en je eigen ‘circle’ gekozen plek, roulerend of op vaste plek en vaste momenten.

Op de website van TED Circles vind je alle informatie die je nodig hebt om je eigen TED Circle aan te melden en je als host te registreren. Het is simpel, laagdrempelig, gratis en je kunt binnen een paar minuten aan de slag.

Ben je op zoek naar deelnemers uit de regio en wil je jouw Utrechtse TED Circle onder de aandacht brengen? Laat ons dan weten wanneer jouw sessies plaatsvinden en wij brengen het via onze socials onder de aandacht.