January 27th 2016, TivoliVredenburg

TEDxUtrecht schittert door diversiteit met excellente line up

TEDxUtrecht schittert door diversiteit met excellente line up

January 20th, 2016

Nog amper een week en op woensdag 27 januari is TivoliVredenburg het gonzende hart van alles wat Utrecht te bieden heeft aan inspirerende, innovatieve en creative ideeën. Wat de organisatie van TEDxUtrecht betreft kan 2016 geen betere energie boost krijgen; het crème-de-la crème van TED-sprekers, staat in de startblokken klaar om zijn of haar ideeën met het publiek te delen.

Rapper PAX, artiest en schrijver

De start van de derde editie van TEDxUtrecht wordt meteen één om niet te missen: Rapper PAX deelt zijn persoonlijke verhaal met het publiek. Zijn innerlijke gevecht om te komen tot de gevierde artiest die hij nu is, is er eentje met veel mentale tegenslagen. Dat hij altijd zijn dromen is blijven najagen, maakt PAX de ultieme LET’S GO inspirator. Een goede start om het publiek in de juiste vibe te brengen en deze spetterende dag te vieren.

Entre acts van 2016

Het LET’S GO-congres is niet alleen een platform van sprekers. Ook muziek, dans en andere entertainment beloven de bezoeker een onvergetelijke beleving. Zo is er D.A.M.N. STUdance, een groep van 15 semi-professional dansers, allen student in Utrecht, die het Tivoli-podium laat schudden op zijn grondvesten.

Femke Ravensbergen, de singer-songwriter die met haar viool het podium bestormt onder de naam ‘Bird in an glasshouse’ is ook van de partij.

Waar de improvisatie-specialist Lex Empress het publiek mee gaat verrassen is nog een goed bewaard geheim. Maar deze ‘diva on a journey’ sluit je in je hart en zorgt voor een ware TEDx-sensatie!

Moderators

Uiteraard kan de dag niet zonder een tweetal kundige moderators die het programma aan elkaar praat. Actrice en presentator Julika Marijn en onderzoeksjournalist Amber Kortzorg hebben beiden hun sporen in het presentatievak al ruim verdiend en zijn daarnaast ook nog grote TED-fans. Zij gaan hun best doen met veel enthousiasme het TED-virus over te brengen op het publiek in respectievelijk de Grote Zaal en de Herz Zaal.

Laatste kans voor ticket

De allerlaatste kans om bij dit event op woensdag 27 januari aanwezig te zijn is nu echt aangebroken: de laatste tickets vliegen de deur uit.

Ga naar http://tedxutrecht.com/tickets en ‘join the event’! LET(’s) GO!