January 27th 2016, TivoliVredenburg

Positieve boodschappen in complexe tijden: TEDxUtrecht 2016 wordt inspirerend LET’S GO-feest! Internationale sprekers tussen lokaal talent

Positieve boodschappen in complexe tijden: TEDxUtrecht 2016 wordt inspirerend LET’S GO-feest! Internationale sprekers tussen lokaal talent

January 13th, 2016

Wie aanwezig wil zijn bij het LET’S GO-event op 27 januari en nog geen kaart heeft weten te bemachtigen, zal snel actie moeten ondernemen. De laatste tickets vliegen de deur uit. TEDxUtrecht 2016 belooft na succesvolle edities in voorgaande jaren zichzelf te overtreffen. Ruim driekwart van de beschikbare kaarten is verkocht.

Curator Joost de Bruin en de ruim 50-koppige TEDxUtrecht crew kunnen niet wachten om de deuren over twee weken los te gooien en de inmiddels complete line up, waaronder een aantal zeer inspirerende internationale sprekers, aan het grote publiek te presenteren. TivoliVredenburg is als geen andere venue in Utrecht de juiste gastlocatie om dit feestje te vieren.

Scott Kennedy, oprichter OpenLabel

Ondernemen zit in ons bloed. Miljarden spenderen we aan productie, marketing en transport van goederen die een enorme impact hebben op onze planeet en maatschappij. OpenLabel-oprichter Kennedy geeft ons inzicht hoe ‘global business’ onder druk van milieu richtlijnen, politieke issues en mensenrechten, een dramatische transformatie in de nabije toekomst zal ondergaan.

Bright O. Richards, oprichter van New Dutch Connections Foundation

Richards was, voor de oorlog daar uitbrak, een beroemd acteur in Liberia. Als jonge asielzoeker, net aangekomen in Nederland, verloor hij zijn podium en publiek en daarmee zijn identiteit. Na afronding van een theater en film opleiding, ontwikkelde Richards een toneelstuk gebaseerd op levensechte vluchteling verhalen met als doel empowerment van jonge asielzoekers.

Chris Baréz- Brown

Best-selling auteur en spreker Chris Baréz- Brown heeft een nogal ongewone kijk op de wereld: iedereen is perfect. Wanneer we opgroeien naar volwassenheid, verliezen we helaas vaak dit zelfbeeld. Chris heeft gewerkt met duizenden mensen en is tot de volgende conclusie gekomen; creatief succes komt voort door je aangeboren begaafdheid aan te spreken.

Raphael Fellmer, idealist en schrijver van ‘Glücklich ohne Geld’

Fellmer droomt van een wereld waarin geld geen rol speelt en iedereen voor zijn idealen kan leven. Al liftend van Nederland naar Mexico, veranderde deze droom voorgoed zijn leven. Met zijn unieke manier van denken, geeft Raphael ons een revolutionaire kijk op een advertentie-vrije wereld en deelmaatschappij.

Verloop ticketverkoop

De allerlaatste tickets voor het LET’S GO-event zijn nog verkrijgbaar, maar snel actie ondernemen is een must om niet naast het TED-net te vissen. Via tedxutrecht.com kan worden geregistreerd.